Paardenvervoer

Paardenvervoer in binnen- en buitenland


Global Horse Travel is uw partner voor professioneel paardenvervoer. Alle aandacht is voorzien voor het comfort en de veiligheid van uw paard. Wij specialiseren ons in het vervoeren van paarden in binnen- en buitenland. Vanuit Hasselt (België) verzorgen wij nationaal en internationaal paardenvervoer met uitstekend uitgeruste vrachtwagens.

Maak zo vaak u wil gebruik van onze dienst voor paardenvervoer. Of nu enkele keren per jaar vervoer nodig heeft voor uw paard of pony, of welke week… Global Horse Travel staat voor u klaar. Enkele voorbeelden van paardentransport:

  • Vervoer naar wedstrijden
  • Vervoer naar paardenkliniek
  • Het vervoeren van uw paard naar een locatie in het buitenland
  • Vervoer bij aan- of verkoop van een hengst, merrie of veulen

Kwaliteitsvol vervoer van paarden

Bij Global Horse Travel vinden we duurzaam paardenvervoer erg belangrijk, met aandacht voor het paard én de chauffeur. Wij streven naar continue optimalisatie van het transport. Onze ervaren chauffeurs beschikken over een getuigschrift voor paardenvervoer. Onze paardenvrachtwagen voldoet aan alle wettelijke vereisten en worden periodiek onderhouden en gekeurd. Zo bent u zeker van kwaliteitsvol paardenvervoer.

Het vervoeren van uw paarden doen we met een Krismar 2-Horse Truck. Onze Krismar paardentransporters zijn uiterst paardvriendelijk en stressvrij ingericht. Zo is er permanent cameratoezicht voor de paarden, airco, navigatie, een trekhaak en temperatuurcontrolesysteem. Vraag vandaag nog naar alle mogelijkheden van Global Horse Travel!

Paardentransport reserveren?

Meer informatie?

binnen- en buitenland

Wij verzorgen het transport van uw paard(en) in binnen- en buitenland, naar de paardenkliniek, naar wedstrijden of andere plaatsen, vervoer bij aan- of verkoop van paarden of merrie en veulen vervoer. Geen kilometerheffing, geen extra kosten.

Aanvraagformulier